Sunday, September 7, 2008

My Best Friend is a Dentist




1st. i have been forced to write this. Free coverage for my best friend. Some more memang bagus pun hasil kerja nya berbanding previous dentist yang i visit for my hole2 di gigi geraham ini.

2nd. yang penting i dapat special price yang mana orang2 yang terpilih je dapat. Bukan la dari kawan aku ni sendiri, but... eh sorry ini rahsia. Anyway, berpatutan laaa... if any of you nak pegi, mungkin bergantung kepada jenis rawatan yang uols dapat laaa.





3rd. ok, siaran ini berbayar ye dxoul.

4th. dah.

4 comments:

dxoul lacruz said...

oi...mulut lompang tau! aku suruh ckp sket2 je..

tootsie said...

i seriously need to cuci-ing me teeth before my wedding..later tell me tmpt ni ok!! ;)

ct

duta said...

dzoul :: lompang pun tetap free coverage kan? ha! komisyen deh! 10%! kalu tak, aku call adik aku!

tootsie :: boleh je... demi kawan2, i charge lebih skit. hahaha... abg paolo tak nak?

Joel said...

Quite useful information, thanks for your post.
medical malpractice lawsuit | limo service denver | budget truck rental discount codes