Tuesday, March 29, 2011

SMS ayah!

pagi tadi, ketika sedang membelah kesesakan lalu lintas di kuala lumpur, aku dikejutkan dengan sms ini...


aku gelak berdekah-dekah seorang dalam kereta;

pertama; of course la, aku kagum dgn sms ini. ayah aku dah kembali ke rahmatullah sejak aku umur 13 tahun lagi. takkan lah mungkar nangkir yang text sms tu kan? wah hebat!

kedua; aku panggil ayah aku DAD perh!!. bukan ayah... (aku panggil abah .... hehehe - berangan duk london)

ketiganya; ayah aku kan polis. yang kaedahnya nak jadikan ayah kat balai polis sebagai satu masalah kenapa lak? ayah oh ayah

keempat; aku rasa itu lawak pagi aku hari ini...

6 comments:

si kacak bergaya said...

Haha. Sengal btol org yg text tu.. nk top up free je pun.. kn? teruk betol la penyanggak zmn skrg.. huuu.

k.A said...

+62 mcam no kod indo. eh nattery nak abes tu.

si kacak bergaya said...

Haha. boleh2.. sila la..

saiful said...

Saya pun pernah terima SMS yang sama dan terus delete selepas beberapa kali terima

n i j e said...

tak boleh tgk pun gambar tu...

d u t a said...

si kacak : huhu thanks. penyangak sgt

k a : ye ke ? padanlah bahasanya pelik

saiful : byk ke? sy 1st time

diknije : mmm tgk kat i4 tu. xkan german haramkn imej bhs melayu?