Friday, March 26, 2010

REBATE RM 5 for every RM200

Pagi tadi aku bergegas ke office dengan kehabisan minyak kereta. Kelipan amaran membuatkan aku bimbang, lantas segera ke stesen minyak yang berhampiran, CALTEX! Maaf, bukannya tak nak sokong petronas tapi aku rasa aku lebih perlu selamatkan diriku jika kehabisan minyak di tengah-tengah perjalanan! Hilang bau parfum nanti.

Tapi ketika sedang mengisi petrol, aku ternampak iklan ini! Lantas membuatkan aku terfikir... siapalah yang nak spent RM200 dalam satu resit di CALTEX? sesiapa card holder tolong jelaskan. Sebab tiada terms and conditions yang dipaparkan pada keratan iklan ini dan pada laman webnya.


Ok itu je! Saje nak bagi inspirasi kepada yang merasa ralat menulis blog dengan sumber yang ringan seperti ini! hahaha...

+ masih menunggu isu bumper bersama jacket dari london serta edisi penganjuran pertandingan dart & bola tampar ketika masa kerja menerusi siaran berbayar ataupun pelbagai penyakit ngeri akibat menggunakan kaedah mistik atas kenaikan pangkat +

4 comments:

amANI said...

1. Silap cek tu. Patut cek kat website HSBC la. Ada terms & conditionnya.

2. Err, lain kali isi kat 'Mobil' pulak ye. Kalau boleh, minyak pelincir pon beli Mobil. Heheh.

3. Semua isu dalam blog adalah isu berat. Mana ada isu ringan? Kalau ringan, tidak diblogkan.

d u t a said...

tuan AMANI .... knpe harus guna mobil? any reason why?

amANI said...

Untuk tolong kawan-kawan. Tapi kena beli yang region Selatan punya la. Heheh.

thisisnije said...

bongok punya entry... lagi2 part2 last yang merenjis hasad dengki pada semua g.b.s yang lain. cam chi. siap laaa...