Monday, November 23, 2009

gbs taman negara [tertunda]


atas permintaan ramai... ini photo-photo yang diambil ketika lawatan gbs featuring hisham ghani [isang] ke taman negara awal tahun ini.

[ baju UP kasha... mmm padan laa ada idola ]

[ tak de arahan muka buruk kan? ]

[ cam pelakon jahat je radin ]

[ tajamkan dagu ]

[ thank isang kerana menghiburkan kami... yang penting pic ko yang paling memalukan tuh, ku simpan untuk anakmu ]

kepada yang lain, photo ni diambil saja2. sbb dah tak de keje sangat malam tuh sbb hujan ditengah hutan belantara itu... memaksa kami hanya duduk berkurung dibilik sahaja.

4 comments:

dxoul lacruz said...

hahaha....really enjoyed at tat time!

d u t a said...

+ enjoy +
seronok gile masa ni... gagaga...

thisisnije said...

+ duta on gagaga +
berkurun lama.... hihih

+ dxoul on hahaha... +
kannn

d u t a said...

+ tak edit +
kasha... soalan edit ke tak, i jawab dalam ni. u nak cakap yang kulit u sama cerah ngan yang lain la ek? ok laa... dgn itu, i cakap, pic ni tak edit. k ...