Tuesday, August 4, 2009

converse; REVENGE of the FALLEN?


Haaa.... dah bersedia nak baca? sebelum tuh baik amik wuduk dulu. Tentukan jantina sah, senang kain kapan color apa nanti. Kepada yang lain2 terpaksa baca isu ini... harap uols hafal je takat yang uols faham. Ni macam subjek sejarah laa... korang hafal je apa yang tertulis, lepas tuh sure score A. tapi subjek sejarah paling senang.

Mulanya hasrat dihati nak tulis pantun, tapi disebabkan desakan masa, aku lontarkan bahasa2 pembalasan dendam kesumat ini dengan bentuk PANTUN juga..... haha...

MULA kan satu dengan idea,
konon minat benda sama,
biasalah... GBS kan sehati sejiwa,
kalau nak makan, lauk tak leh sama.

IDEA datang dengan tiba-tiba,
minat punya pasal sanggup berusaha,
hingga satu kata-kata disapa,
JOM BELI BERSAMA!

Kasut converse idaman ramai,
harga ok laa... sebab up to trend,
baru berbaik dari berdamai,
woit... dah nak mule REVENGE!


HIGH COUNCIL dituduh berwatak jahat,
sebab sering timbulkan pertikaian,
shopping sebab raya pun dah dekat,
kan... betul ke macam dalam perjanjian?

K. Sorry... i dah tak mampu nak lafazkan apa2 dalam pantun mahupun kata, SILA LIHAT SISIPAN BUKTI INI!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sedia?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

[Dah nak beli dah ke? Bukan nak beli sekali ke? hehehe. Selain putih mcm tk cun. Nk beli cap satu.]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebelum berundur diri...

[roy, ni saje model yang pakai converse]

27 comments:

Azrol said...

bab*!!
saje je letak model kurus2 pakai converse ek..i pon leh pakai gak..errr..
pasal kes nij* tu, i angkat tangan..uols punyer prerogative. hehe

thisisnije said...

CAM CHI entry!

a z m i r said...

nije - disebabkan i low council, so i sokong budu la. sabar ye budu..

duta said...

+ azmir +
i tau u berbelah bagi. hahah... apa? 2 helai jeans? hebat you! budu tak beli lagi kan? hahah... u cakap biar dia rasakan? sebab 2 kali buat hal yg sama? k...

duta said...

+ azrol +
i tak jumpa laa... nanti i amik pic u... i letakkan ye. baikkan i roy. oo... pasal serangan ni; i dah biasa dah alasan dia reka tuh! ermmm! kheri pun, kalu i call... tak tahu menahu kot! kan? i ada je no keluarga nije... hahaha...

duta said...

+ nije +
nak mintak ampun camne ni?

a z m i r said...

nije - kita dah buat perjanjian berdarah kan..takkan diporak perandakan oleh high council..

thisisnije said...

~azmir~
perjanjian berdarah tetap digenggam. 'all hail low council'...

Azrol said...

~nije~
darah tang mane tu??period ke??hehe

a z m i r said...

nije - hehehe..good! Roy, takde orang nak terima darah ko ke? Ops!

dxoul lacruz said...

tak minat brand Converse. brand utk budak2 IPTA yang baru lepas loan PTPTN!

matilakuuuuuu!

duta said...

+ low council +
ala semalam pun dah terbukti... walau darah yang menghasilkan jenis kulit alergik mahupun tona pigmen yang banyak sekali pun... i rasa method beli dgn alasan share dengan adik beradik tak leh di terima akal pikiran! ermmm ...

duta said...

+ roy +
sorry... weols belum menopause lagi deh! huhu... masih berfungsi. darah ni boleh kuar kot mana2 je. ups lupa... u pakai ABS seluruh permukaan kan... ermm sorry!

duta said...

+ IPTA +
ermm tu lah... bila aku ask penjual beg deuter... sape paling tua... tak tergamak dia nak jawab... tapi itu kan hakikat ke? ups... i tak pinjam ptptn... i jpa... tu pasal tak lulus ptd. sangkut payment... tak pun i tak de abng keje kat situ.... alaaaaaaaammmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakk... ups! low council... jalan je!

thisisnije said...

~abang JPA~
laaa.... u tak dapat ke? kan saya dah kata, next time suruh roy hantar sebab bila panel penilai tu tgk u dtg dgn roy, mesti dia terus bagi markah penuh untuk 1Malaysia. sebab tu i bawak roy di tganu. igt saja2 je ke?

duta said...

+ 1malaysia +
roy... see! jadi u fahamkan kenapa i sampaikan pada u depan2... so, u rasa kawan u kan... ermmm redha je

Azrol said...

~im~
btol la Im, xpe r kalu cani..blakang ckp laen, depan cakap laen..
ok kawan2 GBS semua, mintak mahap ek
p/s: Im i dah mintak mahap dunia akhirat kat u smlm kan??

Azrol said...

sampai ati nije..gunakan i utk kelebihan adek die..xpe r, i mmg slalu kene dune (ayat2 nije mase kat uni dolu2)
i ni watak baek.. Serena Van de Woodsen la katakan..

duta said...

+ roy +
u dah dgr bunyi sangkakala ke? hebat la gegedang telinga u...

radazos said...

i high council ke low council..heheheh...walaupun i low..hehehe

a z m i r said...

Radin - Ada singgit? bak sini. Cepat. Oh. Ni borang pendaftaran aku jual kat hang. Kertas dia scented.

radazos said...

i jd hakim la..hahahha

duta said...

+ radazos +
ermmm ni siaran lama nya... radin please langkah panjang skit ek... hehehe.... puas i nak study balik topik ni... i rasa i dah delete dalam ingatan! huhuhu

redghost said...

baik close account je kalau tak hapdet blog

thisisnije said...

~redghost~

nais wang (nice one)

amANI said...

Konon-konon kene mencari ilham, dapat ketenangan hati dan memujuk perasaan supaya sedap-sedap badan baru boleh update blog.

Budak darjah 6 sibuk nak ambik UPSR sekolah kene tutup sebab H1N1 sambil cikgu terpaksa memakai topeng ketika mengajar pon lagi rajin tulis blog.

Itu mukadimah je.

Supaya tidak lari dari tajuk entri ini:

Awat geletiaq sangat nak beli kasut hat mahai ni? Hat murah kat ataih pasar KB kan ada?

duta said...

+ redghost +
dah hapdet... chis.

+ nije +
negara-negara dunia ketiga mmg camni. lebih2 nigeria... sian... berusaha membantu iran! haksss...

+ amani +
ermmm kalu kat kota bharu harga muroh pun, paper bag tak sama! dapat SUPIK rokrat!