Sunday, April 5, 2009

FAST with furious


Aku menonton filem ini semalam atas 'hutang'yang aku harus tunaikan pada seorang kenalan lama. Dulu pernah dia belanja aku menonton wayang... dan kini giliran aku pula.

Filem ini seperti biasa, seperti sebelumnya... penuh dengan aksi2 hebat kereta-kereta modifikasi. ermm... ini mmg filem pilihan aku, sbb aku memang teruja nak buat drift semua bagai... tapi dengan syarat selamat la!

Aku tak nak cite panjang pasal movie ni. sbbnya jalan ceritanya biasa sahaja.... kisah dendam terlerai la lebih kurang... tapi part lumba2 tuh, pakai GPS bagai... mmg menarik!

Aku tak tertidur sbb aksi2 memang tahap ngeri! korang pegi tgk la. tuh je! kalu tgk dvd pun tak pe la. sbbnya simpan duit beli tiket gold class untuk transformers revenge of the fallen 24 june nanti!! arghhh!

9 comments:

amANI said...

oh transformers teket gold? nak satu, hahah. dulu pun dapat teket premier gak kan? ke teket biasa2 je?

thisisnije said...

teket gold? ada utk 3 org je ek? (matilaaa dok ungkit lagi kan)

thisisnije said...

errr... jap, apa tajuk citer ni ek? Fast With Furious ke Fast And Furious? ponder!

duta said...

+with+
hahah... tangkapan tanpa bukti kukuh! mana ada pengundi hantu! kalau ada buktikan!

hari nonton filem ni.... dalam keadaan tidak stabil. so sebab tuh WITH furious... heheh...

duta said...

+tiket+

achik... hahah... dulu tiket free... tgk ngan pak. hehehe...


nije... kena beli la tiket ni. so nak tgk ke? dik nije tak suka tgk kat cinema kan? hahaha... nak jom la!

dxoul lacruz said...

with katanya. aku pun tak perasaan...
motip status refuse to talk dijadikan alasan...hehehehe. kalau tengok movie..its simply irresistable! matilaaaa to the left, to the left..

tak habis2 perang korang ni.... mtmc

a z m i r said...

nije - cekap sekarang!

duta - mtmc jugak la psl tiket gold tu. i hanya watak mangsa dalam situasi ni. [ye ke?]

dxoul - status u 'single' pun jd kontroversi bro.. tu yang keluar entri tu kan!

duta said...

+WITH+
mmg saje dibuat. tempoh hari dimarahi boss... jadi menenangkan jiwa tgk movie itu la juga... (orang menenangkan jiwa dgn bersolat... ya ampun... duta2)

tootsie said...

woootsssssss, aku pun dah tgk FF ni last week!! action mmg gempaq!!!

tgh tunggu TRANSFORMERS gak ni!! :)