Friday, November 12, 2010

BUSY BRAIN : convo + sabitah

Secara peribadinya, aku sibuk dengan tugasan grafik convo law centre dan malam gabus sabitah. Aku buat part time atas sebab berikut :

1. wang sampingan
ye, kerja untuk membayar hutang. selain untuk hidup, wang2 lain ini digunakan untuk membayar apa yang patut, selain ingin bergaya ala2 jalan kat Manhattan city macam Chuck Bass (rujuk gossip girl).

2. bantu negara sendiri
aku tak la hebat sangat. ada sifoo aku lagi maha hebat (tuhan tak wat grafik... so boleh pakai maha). azmir preetypeektures and si knizam ini! tapi niat aku memang nak betulkan penggunaan grafik yang ada pada sektor yang masih lemah. aku tak mahu orang luar tgk negara sendiri macam tak de tamadun manusia.

3. minat sejak azali (nurul sgt...)
aku memang suka grafik. argh malas nak cerita. sanggup ikat perut demi sesuatu yang aku nampak cantik dimata! makan? ala, telan kurma untuk dinner pun dah memadai.

4. bantuan rakan wannabe
hahaha... yang ni aku malas ulas lah. sebab takut ada yg kecil hati. lebih2 saat begini. mmmm....

5 comments:

Anonymous said...

chuck bass??

hensem..haha

~iyllienaz

AMMOSHAM said...

nak belanja kawan-kawan letak no berapa ni...huhu

n i j e said...

bab* utk stetmen last... lepas ni tunggu balasan je

a z m i r said...

insya allah.. hasilnya akan gempak. but payment pun boleh tahan kan?

anyway, semua vids dah download. macam mana nak send kat u?

Reginald said...

I read so much useful data above!
rubber bands on braces | gmc dealerships | medical alert jewelry