Monday, September 14, 2009

JACK purcell for sale

Abang ipar aku, kononnya hebat waktu membeli kasut. Disambarnya jack purcell canvas putih ini, kononnya size dilihat from amerika laa... rupanya, jadi rakyat malaysia yg dijajah british, kenalah pakai UK punya size. so, inilah bahananya! sempit dan tak selesa memakainya. so dia nak jual pada aku... alkisah kaki aku ni, size model tempatan... so tak muat la size 6 pelakon2 snow white ini. so sape2 nak beli... contact le aku! size 6. harga rm60. dah pakai dua kali. but still good condition. sorry jadi ebay jap. tolong orang di bulan mulia ni dapat pahala...




10 comments:

thisisnije said...

saiz sembilan ada tak? nak meng'qada' hutang converse yang sepasang lagi tu. erk

R28est said...

ni boleh bagi adik pakai masa g skolah...cuma nak kne kapur cikit...
hehehehehehehehe :))

*senyuman yg paling berseri2

amANI said...

Beli dapat paper bag converse tak? Huhu.

duta said...

+ adik nije +
tak de... qada ek? ahahhaha... takpe, ada pengampunan! hehehe...

duta said...

+ R +
perh, hebat sakut pi sekolah harga rm90!

duta said...

+ amani +
maaf, converse bagi plastic bag... material plastic... tapi converse la... muat ke ask2 ni?

redghost said...

ni kene pakai kapur kasut tak kalau nak pi sekolah? *aku control gelak, tak nak tulis perkataan 'hahahaha'*...

good stuff...free b.u.m.p

niczous said...

Hi Duta!

Nice and interesting! And I think I'm looking for shoes. *wink* LOL.

Can you bring them to the event on this Wednesday? Maybe I can try on and if they like me, I'd buy them. Lalala~

Tapi kalau sudah terjual sebelum Rabu ni, tak apa. Mungkin kasut tu bukan ditakdirkan bersamaku. Hehe.

Thank you!


Regards.

D'NY ABIDIN said...

dh dapat kad kawen..nije yg budiman kasik..congrats yea...sorry xdpt dtg...bukan sbb jauh, tp akak n encik hubby beraya nun jauh kat poland thn nih...antar student...huhuhuhu

p/s: best huh kawen!!!

Hugh said...

To my mind one and all must browse on it.
st christopher medals | chicago limousine service | free antivirus download reviews