Thursday, July 31, 2008

my 1st episode of blogging


hi malaysia! mula-mula wanna to say hi to my lil bro, nije! + my fren dzoul! serta kashed and who ever yang blogging di net ya!

Here, I'll start my writing laa... maybe semua benda yang i lalui setiap masa. I bukan lah kaki berjalan setiap tahun, but still, every weekend ada je program yang menyebabkan I tak sempat nak kemas bilik + buat laundry. So daripada memori in semuanya terbuang, lebih baiklah dikongsi bersama, bukan?

ok... this is me! hehehe... bermula dgn senyuman...

pssttt.... berhati2 semua! jgn ada yang terasa dan bagi saman!

3 comments:

stabuxguy said...

cool, dutt!! ko pun dah mula blogging ya?? haks... welcome to blog space anyway!!

selamat menulissss... :P

regards,
kash (",)

ICe said...

mana kau jumpa blog aku daa?
btw kau nampak macam dulu gak le. apa rahasia kao? hehehe

arep said...

ayooo kash.. kawan u jugak ke ghupernya... small world ya hadek2