Monday, January 24, 2011

malam TAMU SABITAH


6 hari aku berkampung di ukm. semuanya gara-gara tugasan yang dipertanggungjawabkan untuk sebuah majlis makan malam ; diberi judul namanya malam tamu sabitah. asal usulnya, malam gabus sabitah, namun bagi mengelakkan kekeliruan makna dan asal usul tujuan majlis makan ditukarkan gabus kepada tamu! tak mengapa, aku masih lagi boleh berkarya.

pengalaman bersama warga kerja jawatan kuasa, aku hadapi dengan penuh ceria. sbb aku rasa, walau tertekan sekalipun, hati kena tetap ceria, takut nanti nampak tua! hehehe... apapun, aku ucapkan terima kasih tidak terhingga kepada encik khairul azhar atau lebih dikenali sebagai ENCIK KAY di fakultinya. Dan seterusnya kepada ; prof fauzi, prof ir marzuki dan puan rosfazilah atas kepercayaan mengendalikan idea2 malam tamu sabitah.

Dan watak2 penting dalam program malam ini juga, tidak dilupakan. cik syafiqah, pn. nooraini, pn. roslena, en. huzairi, en. fairuz, cik baiti, cik lin, puan syafa, pn. nora, pn zana, amran, bukhori, ah teng (shahril), En Nasrul (Sarjan), En Fairus, En Azahari, En Raslan, En Razak, En Rahman, En Farid, En Rosmaini, En Izwan, En Rosmizam, En Munawar, Cik Norfazila (if tak silap), angah dan ramai lagilah. apapun, kalian memang best. kalu ada kesempatan, kita ketemu dilain lembaran. tak lupa lakonan korang memang mantap! (maaf kalau ada nama tertinggal : tapi tetap kalian dalam ingatan)

apapun, saya harap, majlis yang berlangsung, berjalan dengan jayanya. walaupun ada kesilapan pada persembahan tarian oleh penari amatur, namun segalanya diselindungi dek dekorasi dan perjalanan majlis yang indah. hahahah.

mungkin pengalaman hebat encik KAY sebelum ini, menyumbang kepada perjalanan majlis yang mantap lagi sendat. ok. ni nak siapkan claim.

7 comments:

Anonymous said...

Sempat lagi kutukk yeaaaaaaa..!!! Sume org dah declarr yg Tarian is da best performance ever.. Ingattt tuh..!! Hahahahha

Anonymous said...

**declare**

Tak mo nampak tua konon. Padahal obviously org tu period pagi junaat tu dek kerana tertekan dgn byk pihak.. Wawawawa

d u t a said...

+ kenal je tukang tulis +
hahaha... cam kenal je teknik penulisan,lebih2 pertahankan kumpulan tarian! hahaha...

jumaat mmg selalu kena period, sbb lepas tu boleh menyucikan diri... amin... pakcik chargeman tu je, pagi2 tersentap buat kerja sbb agaknya tak dapat join geng pegi breakfast. biasalah warga emas dalam sektor itu... hahahaha

AMMOSHAM said...

ko menari ke helmi?

n i j e said...

mana gambar artis jemputan? kata ada j.onn?

d u t a said...

+ menari + bro sham +
idak le... jadi perantara majlis. asyik nak bawak semua watak je, takut menang anugerah artis popular la pulak.

+ diknije +
ada, acapan... yg dilantik jadi juri.

Anonymous said...

acapan...??? hahahahaha i like..!! import marriiiii...hikkkk333 yessssssssssssssssss!!!